Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, “Kılıçdaroğlu’nun istediği oldu ama adamları mutsuz rolünde” başlıklı köşe yazısında, Halk TV’ye kayyum atanmasının ardından yaşanan tartışmaları değerlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun operasyondan yalnızca üç gün önce yaptığı açıklamaları hatırlatan Hakan, CHP liderinin yakın çevresinden gelen tepkilere dikkat çekti.
KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİNİ HATIRLATTI
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Halk TV'yi hedef alan açıklamalarını hatırlatan Ahmet Hakan, CHP liderinin “Halk TV var biliyorsunuz. Sahibi niye Türkiye’ye gelmiyor. Sahibi yabancı ülkede olup da kendi ülkesinde yayın yapan bir televizyon kanalı sahibi dünyanın hangi ülkesinde var?” sözlerini aktardı.
Kılıçdaroğlu'nun “Olmaz, olmaz. Günün 24 saati yalan haber yapıyor. İzlemiyorum ben” ifadelerini de hatırlatan Hakan, bu açıklamadan üç gün sonra Halk TV'nin yurt dışında bulunan sahibine yönelik savcılık operasyonu düzenlendiğini ve kanala kayyum atandığını yazdı.
‘TAM DA KILIÇDAROĞLU'NUN İSTEDİĞİ OLMUŞKEN…’
Yaşanan gelişmelerin ardından Kılıçdaroğlu'nun yakın çevresinden gelen açıklamaları eleştiren Hakan, “Tam da Kemal Kılıçdaroğlu’nun istediği olmuşken” diyerek tepkilerde çelişki bulunduğunu savundu.
Hakan, Kılıçdaroğlu'nun “adamları” olarak nitelendirdiği isimlerden “Bu olmaz”, “Bu basın özgürlüğüne darbedir” ve “Bizi eleştirseler de bunu kabul etmeyiz” şeklinde tepkiler geldiğine dikkat çekti.
‘GERÇEKTEN ÇOK KOMİKLER’
Kılıçdaroğlu ve çevresinin tutumunu sert sözlerle eleştiren Ahmet Hakan, yazısını “Kemal Kılıçdaroğlu ve adamları... Gerçekten çok komikler. Gerçekten çok anlamsızlar. Gerçekten çok değişikler. Gerçekten çok enteresanlar. Gerçekten çok tuhaflar” ifadeleriyle tamamladı.
AMED SPORTİF FAALİYETLER
GALATASARAY
FENERBAHÇE
TRABZONSPOR
KASIMPAŞA
BEŞİKTAŞ
KOCAELİSPOR
ERZURUMSPOR FK
ARCA ÇORUM FK
CORENDON ALANYASPOR
İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK
ÇAYKUR RİZESPOR
GÖZTEPE
GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ
GENÇLERBİRLİĞİ
TÜMOSAN KONYASPOR
SAMSUNSPOR
EYÜPSPOR






Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir