(LEFKOŞA) - KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ile Kıbrıslı Rum Lider Nikos Hristodulidis, 27 Ekim Salı günü Birleşmiş Milletler (BM) kontrolündeki ara bölgede yeniden bir araya gelecek. İki lider, görüşmenin ardından Kültürel Miras ve Gençlik teknik komiteleri ile Sivil Toplumla İstişare Mekanizması’nın Yönlendirme Komitesi üyeleriyle görüşecek.
KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ile Kıbrıslı Rum Lider Nikos Hristodulidis, 27 Ekim Salı günü Birleşmiş Milletler (BM) kontrolündeki ara bölgede yeniden bir araya gelecek. Erhürman ile Hristodulidis’in baş başa görüşmesi saat 09.00’da başlayacak. İki lider daha sonra saat 10.00 ile 11.30 arasında Kültürel Miras Teknik Komitesi, Gençlik Teknik Komitesi ve Sivil Toplumla İstişare Mekanizması’nın Yönlendirme Komitesi ile bir araya gelecek.
İki lider, 20 Ekim’de BM İyi Niyet Misyon Ofisi’nde yaptıkları son görüşmede güven artırıcı önlemler, müzakere yöntemi ve Kıbrıs sorununa ilişkin konuları ele almış ve diyaloğu sürdürmek üzere yeniden bir araya gelme konusunda anlaşmıştı. 27 Ekim’deki görüşme, BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Kişisel Temsilcisi María Ángela Holguín’in 29 Ekim’de adaya yapması beklenen ziyaret öncesinde gerçekleştirilecek. Erhürman, Hristodulidis ve Holguín’in 9 Kasım’da üçlü görüşme yapması planlanıyor.
GALATASARAY
AMED SPORTİF FAALİYETLER
FENERBAHÇE
TRABZONSPOR
BEŞİKTAŞ
ARCA ÇORUM FK
KASIMPAŞA
KOCAELİSPOR
CORENDON ALANYASPOR
İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK
ERZURUMSPOR FK
ÇAYKUR RİZESPOR
GÖZTEPE
GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ
GENÇLERBİRLİĞİ
TÜMOSAN KONYASPOR
SAMSUNSPOR
EYÜPSPOR











Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir